Dakplaten

Dakplaten Durisol

Onze dakplaten worden gebruikt voor onder meer daken van scholen, elektriciteitscentrales, uitgaansgelegenheden met veel muziek, compressorstations of lawaaierige productieruimten. Bij projecten waar onze dakplaten gebruikt gaan worden, is het belangrijk dat wij vroeg in het project worden betrokken. Op die manier kunnen wij meedenken over de best mogelijke oplossing.

Dak en plafond ineen

De dakplaten kunnen gezien worden als een dak en een plafond ineen dat geluidsabsorberend, isolerend, vochtregulerend en brandwerend tegelijk is. Onze dakplaten bestaan uit houtvezelbeton met daarin opgenomen drie met beton omhulde hoofdwapeningsstaven. Tevens zit aan de bovenkant van de plaat een betondruklaag met transportwapening. Wij leveren de dakplaten aan de zichtzijde in de kleur naturel grijs of wit. Voor een echt wit plafond moeten de dakplaten in het werk worden geneveld.

Meer informatie

Voor meer informatie zie het document ‘technische gegevens dakplaten’. Aanvullende informatie op aanvraag en hiervoor kan contact met ons opgenomen worden.