Gevelelementen

“Gevelelementen voor projecten met geluidseisen”

Durisol Gevelelement
Deze elementen zijn uitermate geschikt voor projecten met hoge eisen op het gebied van geluidsisolatie en –absorptie. De elementen bestaan uit een buitenzijde van gewapend beton, een kern van houtvezelbeton en een binnenzijde van gewapend beton.
De buitenzijde kan in diverse uitvoeringen geleverd worden: vlak, bezemstructuur, gestraald of uitgewassen grind en eenzijdig “malglad”.
Met een akoestische bekleding van 40 mm of 90 mm geluidsabsorberend houtvezelbeton aan de binnenzijde is het gevelelement de oplossing voor gevels van elektriciteitscentrales, compressorstations en gebouwen bij petrochemische bedrijven.

Durisol Gevelelementen hebben een standaardbreedte van 1.200 mm en maximale lengte van 7.200 mm. Andere afmetingen zijn ook mogelijk. De Durisol Gevelelementen zijn verkrijgbaar in horizontale- en verticale uitvoering. De standaarddikte is 200 mm. Afhankelijk van de eisen kan de dikte van het gevelelement oplopen tot 290 mm.

Het is een milieuvriendelijk product wat volautomatisch wordt geproduceerd en is vervaardigd uit geselecteerd resthout en wordt cementgebonden. Het fabricage proces is energiearm en op de bouwplaats blijft geen afval achter. Durisol gevelelementen passen kortom perfect in deze tijd.

In het hoofdstuk technische gegevens zijn gewicht, overspanning, bevestigingsconstructie, voegdetails e.d. alsmede thermische isolatiewaarde, geluidsisolatie en geluidsabsorptie weergegeven.

Raalte (NL)
Raalte (NL)
'La Houssiere' Rouen (F)
Rouen (F)
A28 - Hoogeveen (NL)
A28 - Hoogeveen (NL)
HSL
HSL