Geluidsscherm Antwerpen zo goed als klaar

September 2014. De laatste geluidsschermen rollen deze week van de productieband af. Samen met aannemer Van Wellen heeft Durisol de opdracht gekregen om het scherm in de bocht van Ranst te realiseren. Een kleurrijk werk. De Vlaamse overheid heeft er voor gekozen om het scherm in vier kleuren te laten produceren; blauw, lila, groen en beige. Durisol heeft de opdracht mede gewonnen door de samenwerking met de aannemer. Gezamenlijke engineering, de in de massa gepigmenteerd houtvezelbeton, de gemakkelijke plaatsbaarheid en de jarenlange ervaring van Van Wellen in de infra gaven de doorslag. De Vlaamse overheid heeft voor Antwerpen/Ranst bewust gekozen voor een hoog geluidsabsorberend-scherm. De uitvoering/plaatsing zal een 'ad random'plaatsing worden van de vier kleuren. Een kleurrijke verstilling!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Raalte (NL)
Raalte (NL)
A28 - Hoogeveen (NL)
A28 - Hoogeveen (NL)
Spoor Gouda (NL)
Spoor - Gouda (NL)
HSL
HSL

Nieuws

Gert-Jan Nietsch nieuwe commercieel directeur

Met ingang van 8 januari 2018 is Gert-Jan Nietsch de nieuwe commercieel directeur van Durisol. Gert-Jan is uw aanspreekpunt voor aanvragen en informatie. Zijn profiel kun u lezen op LinkedIn.

Feliciteer Gert-Jan met zijn nieuwe functie:

Lees verder
Laag geluidsscherm Durisol in Cobouw

Een nieuw ontwikkeld, laag geluidsscherm komt vlak langs de spoorrails te lopen om zo geluidsoverlast effectief te bestrijden. Lees het hele artikel in Cobouw: http://www.

Lees verder