Durisol ontvangt de 3e vervolgorder Bordeaux

Bordeaux 2013. In Juli 2013 heeft Durisol zich zeer goed gemanifesteerd. Van Boredeaux naar Tours wordt de LGV (Ligne grand vitesse) aangelegd, de hoge snelheidslijn van zuid Frankrijk. Dit traject, wat uiteindelijk de reis Tussen Bordeaux en Parijs vergemakkelijk en de reistijd met een aantal uur verkort, is niet eenvoudig voor de grote consortia om zo aan te leggen. Vele plaatsen worden aangedaan met de TGV. Juist op die plaatsen heeft de opdrachtgever gekozen voor grote Durisol geluidschermen.

De wijze van zaken doen i.c.m. de hoge kwaliteit waren de ingredienten om de schermen door Durisol te laten produceren. Inmiddels is er al een derde vervolgopdracht gegeven. De productie van het 3e gedeelte is in volle voorbereiding en zal medio december 2014 iotgeleverd gaan worden.

 Kijk op onze facebook pagina naar de verschillende projecten en foto's

https://www.facebook.com/Durisolnl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Raalte (NL)
Raalte (NL)
A28 - Hoogeveen (NL)
A28 - Hoogeveen (NL)
'La Houssiere' Rouen (F)
Rouen (F)
HSL
HSL

Nieuws

Gert-Jan Nietsch nieuwe commercieel directeur

Met ingang van 8 januari 2018 is Gert-Jan Nietsch de nieuwe commercieel directeur van Durisol. Gert-Jan is uw aanspreekpunt voor aanvragen en informatie. Zijn profiel kun u lezen op LinkedIn.

Feliciteer Gert-Jan met zijn nieuwe functie:

Lees verder
Laag geluidsscherm Durisol in Cobouw

Een nieuw ontwikkeld, laag geluidsscherm komt vlak langs de spoorrails te lopen om zo geluidsoverlast effectief te bestrijden. Lees het hele artikel in Cobouw: http://www.

Lees verder