Brand bij Durisol

Op vrijdagavond 15 juli jl. is ons bedrijf getroffen door een felle brand. Hierdoor is onze mengerij volledig verwoest.

Door de voortvarende inzet van diverse regionale brandweerkorpsen, maar ook doordat de daken en gevels van al onze gebouwen bestaan uit brandwerende Durisol elementen, zijn de aangrenzende hallen gespaard gebleven, evenals de daarin aanwezige productielijnen. Ook de volledig geautomatiseerde installatie, waar onze houtvezels worden gemaakt, is nog geheel intact.

Herstel
In overleg met verzekeraars, experts, overheidsinstanties, etc. is inmiddels een plan van aanpak gemaakt om zo snel mogelijk weer in bedrijf te zijn. De verwoeste mengerij is inmiddels gesloopt. In oktober hopen we met een tijdelijke mengerij de productie weer te kunnen hervatten. Daarnaast bouwen we de komende maanden aan een nieuwe, zeer moderne mengerij met zes menginstallaties voor zowel beton als houtvezelbeton.
 
Contact
Uiteraard onderhouden we regelmatig contact met onze (potentiële) klanten/opdrachtgevers om hen op de hoogte te stellen van de laatste stand van zaken en eventuele vragen te beantwoorden. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. 
Raalte (NL)
Raalte (NL)
A28 - Hoogeveen (NL)
A28 - Hoogeveen (NL)
Spoor Gouda (NL)
Spoor - Gouda (NL)
'La Houssiere' Rouen (F)
Rouen (F)

Nieuws

Gert-Jan Nietsch nieuwe commercieel directeur

Met ingang van 8 januari 2018 is Gert-Jan Nietsch de nieuwe commercieel directeur van Durisol. Gert-Jan is uw aanspreekpunt voor aanvragen en informatie. Zijn profiel kun u lezen op LinkedIn.

Feliciteer Gert-Jan met zijn nieuwe functie:

Lees verder
Laag geluidsscherm Durisol in Cobouw

Een nieuw ontwikkeld, laag geluidsscherm komt vlak langs de spoorrails te lopen om zo geluidsoverlast effectief te bestrijden. Lees het hele artikel in Cobouw: http://www.

Lees verder