30.000 m² geluidsscherm van houtvezelbeton

Langs de A59 ter hoogte van Vlijmen, Nieuwkuijk, Drunen en Elshout in de gemeente Heusden heeft Redubel, het dochterbedrijf van BAM gespecialiseerd in geluidswerende voorzieningen, een geluidsscherm met houtvezelbetonelementen gerealiseerd. Durisol kreeg de opdracht voor het leveren van ca. 30.000 m² houtvezelbetonnen geluidsschermelementen van het type Mont Blanc. Binnen het productenpalet van Durisol behoort Mont Blanc tot de schermen met de hoogste geluidsabsorptie.

Met de productie van de houtvezelbetonnen geluidsschermelementen is in het 2e kwartaal van 2011 begonnen en de laatste levering heeft eind 2011 plaatsgevonden. Naast de prijs heeft ook de kwaliteit een belangrijke rol gespeeld bij de besluitvorming van de opdrachtgever voor Durisol te kiezen. Daarnaast was doorslaggevend dat deze grote hoeveelheid in m² en aantal elementen in een kort tijdsbestek door Durisol geproduceerd kon worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

'La Houssiere' Rouen (F)
Rouen (F)
Spoor Gouda (NL)
Spoor - Gouda (NL)
A28 - Hoogeveen (NL)
A28 - Hoogeveen (NL)
Raalte (NL)
Raalte (NL)

Nieuws

Gert-Jan Nietsch nieuwe commercieel directeur

Met ingang van 8 januari 2018 is Gert-Jan Nietsch de nieuwe commercieel directeur van Durisol. Gert-Jan is uw aanspreekpunt voor aanvragen en informatie. Zijn profiel kun u lezen op LinkedIn.

Feliciteer Gert-Jan met zijn nieuwe functie:

Lees verder
Laag geluidsscherm Durisol in Cobouw

Een nieuw ontwikkeld, laag geluidsscherm komt vlak langs de spoorrails te lopen om zo geluidsoverlast effectief te bestrijden. Lees het hele artikel in Cobouw: http://www.

Lees verder